Speciaal voor de lezers van onze nieuwsbrieven en friends op facebook, publiceren wij hier onze e-books.
Met deze e-books geven we inzicht in de mogelijkheden welke voeding en suppletie ons kan geven.

e-book verstandig afvallen

Disclaimer

Afya wil u een website aanbieden die handig en eenvoudig te gebruiken is en die ook uw privacy respecteert. Echter, Afya kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden en ongemak die deze kan veroorzaken. Alle informatie op afya.nl is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als vervanging van medisch advies van een arts of enige andere hulpverlener. Bezoekers van de website worden er hierbij op gewezen dat voedingssupplementen niet als vervanging dienen voor een gevarieerde voeding. Alle gegevens op deze website zijn onder auteursrecht van Afya, tenzij anders vermeld. Bezoekers van deze website mogen alleen voor privé- of studie-doeleinden materiaal downloaden en afdrukken. Zij mogen geen informatie van deze website publiceren of verspreiden zonder voorafgaande toestemming van Afya. In het geval dat Afya  links aanbiedt op deze website, zijn deze alleen voor uw informatie en gemak bedoeld. Afya sluit hierbij aansprakelijkheid uit voor claims met betrekking tot alle informatie of inhoud van de gekoppelde sites. Afya streeft ernaar om ononderbroken toegang tot deze website te verstrekken, maar garandeert geen doorlopende toegang tot de website of gekoppelde sites. Afya aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor onderbrekingen van deze dienst of het verlies van gebruik van informatie op deze website.

Praktijk Afya is ontstaan uit de belangstelling voor voeding, gezondheid en sport door christian.

Vanaf zeer jonge leeftijd heeft hij actief deelgenomen aan verschillende sporten, waaronder Judo, Jiu-Jitsu, Stijldansen, Skiën, Paardrijden, Zwemmen, Atletiek. In een aantal sporten heeft hij meegedaan aan het NK en tevens ook lesgegeven.

Zijn jeugd stond in het teken van sport, maar ook in het teken van allergiën en alle bijkomende ongemakken van de verstrekte medicatie. Vele dagen werden doorgebracht in het Dijkzicht Ziekenhuis voor verschillende onderzoeken.

Van huis uit werd er altijd uit de moestuin gegeten, en met een moeder welke thuis was in het werken met dieeten als kok, stond er altijd een gezonde maaltijd op tafel. Ook tijdens zijn studie aan de Hogere Hotelschool stond gezond eten bij hem in de belangstelling.

Na een zoveelste mislukte behandeling met zware medicatie, heeft hij het roer omgegooid. De medicatie verdween in de prullenbak, hij vertrok op zomervakantie naar Zuid Frankrijk en kwam als herboren terug.

Vanaf dat moment is hij zich opnieuw gaan verdiepen in de kruidenleer, homeopatie, voedingsleer. Met goed gevolg werden de opleidingen Oosterse Massage, Sportvasten Coach en Orthomoleculaire voeding & Suppletie afgelegd. Aansluitend volgt hij doorlopend na- en bijscholing bij verschillende artsen en leveranciers.

De opgedane kennis wordt in de praktijk toegepast naast de reguliere gezondheidszorg. Uitgaande van het belang van goede, en juist klaargemaakte voeding en suppletie alsook een goede emotionele balans, zodat men altijd kan beschikken over een zo optimaal mogelijk herstellend vermogen.

Het volgen van een voedings en trainingsprogramma kan houvast geven in het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Wij publiceren met enige regelmaat artikelen, maar ook e-books.
Volg ons op facebook, en hoor als een van de eerste wanneer er een nieuw e-book beschikbaar komt.

De eerste 50 exemplaren van elk e-book zijn telkens gratis te downloaden!